Malekurs i Italia

 


Dette er et kurs for deg som søker inspirasjon til å male, eller deg som ønsker et verktøy for å visualisere dine indre bilder og følelser.

Med Annfrid Leikvolls lange erfaring hjelper kurset deg i starten av jakten på ditt personlige uttrykk. Kurset tar utgangspunkt i en tre-delt modul bestående av den skapende prosessen, den lærende prosessen og  den kreative prosessen. Kurset spenner vidt, og du vil få sjansen til å utforske ditt eget sanseliv i harmoni med de rurale og tradisjonsrike omgivelsene. Dette i kombinasjon innbyr til en uforglemmelig opplevelse.

Annfrid Leikvoll har i nesten 20 år jobbet som kunstner på heltid, og har de siste 10 årene arrangert malekurs i et pittoresk kloster i hjertet av Italia, som ble bygget i 1158. Klosteret ligger i nydelige omgivelser omlag 14 mil nord for Roma, i den historiske Umbriaregionen. Fremdeles er det meste av klosteret originalt med sine svale søyleganger, omgitt av en stor og avslappende klosterhage med fantastiske trær, blomster og busker. Nylig ble det bygget et stilrent og arkitektonisk svømmebasseng i klosterets hage, som utgjør et perfekt sted når sommerdagene blir varme. Malingen vil i hovedsak foregå i klosterets malesal, men det er også mulighet for å ta med staffeliet ut i landlige omgivelser ute i hagen. Hver undervisningsdag starter i tillegg med meditasjon, for å oppnå et godt grunnlag for kreativ utforskning.

Måltidene er av tradisjonsrik italiensk kvalitet, og hvert måltid er håndlaget på lokale ingredienser. Til hver middag blir det servert et utvalg lokalproduserte viner og olivenoljer. For mer informasjon, se menyene.