Malekurs i Trevi, Italia

Dette er et kurs for deg som søker inspirasjon til å male, eller deg som ønsker et verktøy for å visualisere dine indre bilder og følelser.

Med Annfrid Leikvolls lange erfaring hjelper kurset deg i starten av jakten på ditt personlige uttrykk. Kurset tar utgangspunkt i en tre-delt modul bestående av den skapende prosessen, den lærende prosessen og  den kreative prosessen. Kurset spenner vidt, og du vil få sjansen til å utforske ditt eget sanseliv i harmoni med de rurale og tradisjonsrike omgivelsene. Dette i kombinasjon innbyr til en uforglemmelig opplevelse.

Annfrid Leikvoll jobber som kunstner på heltid, og siden 2003 har hun arrangert malekurs i et pittoresk kloster i hjertet av Italia. Klosteret ble bygget i 1158, og ligger i nydelige omgivelser omlag 14 mil nord for Roma, i den historiske Umbriaregionen. Fremdeles er det meste av klosteret originalt med sine svale søyleganger, omgitt av en stor og avslappende klosterhage med fantastiske trær, blomster og busker. Nylig ble det bygget et stilrent og arkitektonisk svømmebasseng i klosterets hage, som utgjør et perfekt sted når sommerdagene blir varme. Malingen vil i hovedsak foregå i klosterets malesal, men det er også mulighet for å ta med staffeliet ut i landlige omgivelser ute i hagen. Hver undervisningsdag starter i tillegg med meditasjon, for å oppnå et godt grunnlag for kreativ utforskning.

Måltidene er av tradisjonsrik italiensk kvalitet, og hvert måltid er håndlaget med lokale ingredienser. Til hver middag blir det servert et utvalg lokalproduserte viner og olivenoljer.

KOMMENDE KURS

13 -20. juni 2024

12 – 19 september 2024

3 – 10 oktober 2024

PRISEN INKLUDERER

  • Malekurs
  • Meditasjon
  • Fullpensjon (frokost, lunsj & middag)
  • Syv døgn overnatting i dobbeltrom
  • Transport tur/retur flyplass Roma
  • En utflukt

Pris: kr 18 500,- i dobbeltrom.

Ønsker du enkeltrom kan dette bestilles mot et tillegg i pris på kr 2800,-

Depositum på kr 4000,- betales ved påmelding. Depositum refunderes ikke.

HVA ER IKKE INKLUDERT?

  • Flybilletter
  • Reiseforsikring

Både Norwegian og SAS har rimelige flyvninger til Roma flyplass om du bestiller i god tid.

OM KLOSTERET

Klosteret venter på deg. Kanskje er det din tur til å gå inn de tunge dørene, stå ved den gamle brønnen, svalgangene, fuglesang og høre kirkeklokkene. Klosteret Il Convento ligger 14 mil fra Roma flyplass, og en halv times kjøretur fra Assisi.

Klosteret ligger i et grønt og frodig område i hjertet av Italia. Omgitt av olivenlunder, vinranker og store løvtrær, vil du få oppleve den helt unike atmosfæren på klosteret.

Kjøkkenpersonalet setter sin ære i at dine sanser skal få nyte den italienske maten.

Som nærmeste nabo finner vi den sjarmerende middelalderbyen, Trevi. Det er mange turmuligheter i området, leie av sykkel eller ta en avkjølende dukkert i bassenget.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset, men det hjelper med et åpent sinn.

Annfrid Leikvoll arrangerer malekurs i Abbazia di San Pietro, et kloster bygget i 1158. Det ligger i nydelige omgivelser omlag 14 mil nord for Roma, i Umrbia fylke. Fremdeles er det meste av klosteret originalt med sine svale søyleganger, omgitt av en stor og avslappende klosterhage med fantastiske trær, blomster og busker. For ikke lenge siden ble det bygget et svømmebasseng i hagen, helt i takt med den opprinnelige arkitekturen, et perfekt sted når sommerdagene blir varme.

Siden 2003 har Annfrid Leikvoll holdt malekurs i Italia flere ganger i året, og kursene er tilpasset både nybegynnere og viderekomne. Hun underviser i intuitiv maling og ulike maleteknikker i løpet av kurset. På klosteret finnes det en stor malesal, men det er også mulighet for å ta med staffeliet ut i hagen. Hver undervisningsdag starter med meditasjon.

Prisen inkluderer helpensjon i dobbeltrom. (Tillegg for enkeltom.) Måltidene er en opplevelse i seg selv, da hvert måltid er håndlaget på lokale ingredienser. Til hver middag blir det servert utsøkte viner og olivenoljer fra området. Prisen inkluderer også transport til og fra flyplassen Fiumicino i Roma på ankomst og avreisedagen for de som ønsker det. I prisen er det også inkludert en utflukt til den vakre byen Assisi, som ikke ligger mer enn en halv time unna klosteret.